Contact
Contul Meu
Documente Utile
Intrebarile Tale

Despre noi

Date de identificare si contact aici
Despre noi - Echipa - UniCredit Broker

 

 

Ne bucuram ca performantele noastre se vad la nivel national. Conform site-ului de specialitate 1asig.ro, care preia si analizeaza informatii publicate de Ministerul Finantelor Publice si  de Autoritatea de Supraveghere Financiara, in anul 2018 am avut cel mai mare profit din piata de intermediere in asigurari.

Compania

Compania noastra a fost infiintata in 2003 sub numele de HVB Leasing Insurance Broker SRL, iar in 2007 a devenit membru UniCredit Group. In timp, am evoluat intr-o companie cu rezultate deosebite, aflandu-ne in permanenta in top 10 companii de brokeraj pe piata locala. Suntem parteneri ai retelei internationale de brokeri .

Scopul nostru este sa oferim servicii de consultanta/intermediere in asigurari si sa gestionam in mod eficient programe de asigurari pentru companiile din grupul UniCredit, precum si pentru alti clienti Retail si Corporate.

Obiectivele noastre principale sunt: oferirea de servicii performante si integrate aplicand conceptul “one stop shop”, servicii premium de consultanta, dar si imbunatatirea si diversificarea produselor „tailor-made” pentru a fi cat mai aproape de nevoile clientilor nostri.

Principalele noastre canale de distributie sunt Leasing, After-leasing si Clienti externi (Retail & Corporate).

In anul 2019 ne-am mentinut pozitia 8 in clasamentul brokerilor de asigurari din piata locala din punct de vedere al primelor de asigurare intermediate, cu un volum de peste 53 milioane Euro, reprezentand o cota de piata de 3.61%, conform https://asfromania.ro/publicatii/rapoarte-de-piata, raport regasit AICI.