Contact
Contul Meu
Documente Utile
Intrebarile Tale
Termeni legali - UniCredit Broker
Termeni legali

Toate informatiile continute de acest website sunt proprietatea UniCredit Insurance Broker S.R.L.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest website, de catre orice persoana, fara acordul scris al UniCredit Insurance Broker S.R.L.

UniCredit Insurance Broker S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura website-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Informatiile prezentate in acest website constituie o sursa de informare. Nicio informatie prezenta pe acest website nu va fi considerata drept oferta de produse sau servicii.

Acest website nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la luarea unei decizii, oricare ar fi aceasta.

UniCredit Insurance Broker S.R.L. nu este responsabila pentru informatii sau date/imagini prezente pe site-urile partenerilor sai/altor persoane si nu este si nu va fi legal responsabila sub nicio circumstanta pentru nicio inadvertenta ori eroare in descrierea informatiilor prezentate in acest website.

Orice incercare de natura a modifica informatiile si orice date din prezentul website, cu exceptia detinatorului sau legal, da dreptul UniCredit Insurance Broker S.R.L. de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.